call079-3619657 emailinfo@lindajonkers.nl

Behandelingen

Selecteer uw type behandeling en zoek vervolgens de gewenste behandeling op. Voor informatie omtrent de algemene voorwaarden: Klik hier.

Voetbehandeling Reuma

 • medische voetbehandeling

  €38,-*

- Medische Voetbehandeling -

Bij reumatische aandoeningen is het mogelijk om een vergoeding te krijgen vanuit uw aanvullende verzekering. Kijk uw polisvoorwaarden van uw ziektekostenverzekering na of u voor vergoeding in aanmerking komt.

Voetbehandeling Oncologie

 • medische voetbehandeling

  €38,-*

- Medische Voetbehandeling -

In sommige situaties kunt u voor een vergoeding in aanmerking komen. Bij oncologische voetbehandeling is er schriftelijke toestemming/verwijzing noodzakelijk van uw oncoloog.

Diabetische Voet

 • medische voetbehandeling

  €38,-*

- Medische Voetbehandeling -

Heeft u Diabetes Mellitus dan kunt u voor een vergoeding in aanmerking komen. De hoogte van de vergoeding en/of het aantal behandelingen is afhankelijk van de Sims classificatie welke door uw huisarts of internist wordt vastgesteld. Sinds een aantal jaar is er naast de Sims classificatie ook een zorgprofiel. De vergoeding die u krijgt is afhankelijk van het zorgprofiel. Voor zorgprofiel 0 en 1 : Bij uw eerste afspraak bij de medisch pedicure heeft u een verwijzing voor voetzorg t.b.v. patiënten met Diabetes Mellitus nodig. Deze verwijzing kan via de praktijkondersteuner van de huisarts, of via de internist opgevraagd worden.

Sims 0 : geen zorgprofiel, Sims 1 : zorgprofiel 1 of zorgprofiel 2, Sims 2 : zorgprofiel 2 of zorgprofiel 3, Sims 3 : zorgprofiel 4

De zorgprofielen 2, 3 en 4 komen voor gedeeltelijke vergoeding in aanmerking uit de basisverzekering. De vergoeding betreft alleen de medisch noodzakelijke zorg.  Het knippen van gezonde nagels, het verwijderen van eelt dat geen drukplekken veroorzaakt, valt niet onder de medisch noodzakelijke zorg en wordt daardoor niet vergoed door uw verzekeraar. Zorgprofiel 1 komt mogelijk voor vergoeding in aanmerking uit de aanvullende verzekering. Kijk uw verzekeringspolis na of u een vergoeding kan krijgen vanuit de aanvullende verzekering.

Indien u voor uw diabetes onder behandeling bent bij uw huisarts en/of internist en u heeft zorgprofiel 2 of hoger, dan komt u in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding van de medisch noodzakelijke zorg via de ketenzorg. Het aantal behandeling op jaarbasis is per zorgprofiel verschillend en wordt bepaald door de podotherapeut. De podotherapeut maakt een behandelplan waar medisch noodzakelijke instrumentele voetzorg in wordt vastgelegd.Het knippen van gezonde nagels en eelt welke geen risico vormt op wondjes (het zgn. cosmetische deel van de voetbehandeling) valt niet binnen dit behandelplan en wordt niet vergoed. Voor het cosmetische deel brengen wij u € 15,-- in rekening. U kunt ervoor kiezen om alleen het medisch noodzakelijke deel welk op het behandelplan genoemd staat te laten behandelen.

Intake en Basisbehandeling

 • voetbehandeling

  €42,50

- Basisbehandeling -

Het eerste consult zal bestaan uit een intake met de basis voetbehandeling zoals onder beschreven.

Basis Voetbehandeling

 • voetbehandeling

  €33,-*

- Basisbehandeling -

Knippen van de nagels en nagelomgeving verzorgen. Daarnaast: verwijderen van licht eelt, likdoorns en kloven, en masseren van voeten met crème. Behandelduur tot 25 minuten.

Basis Voetbehandeling tot 45 min.

 • voetbehandeling

  €47,50

- Basis voetbehandeling -

Knippen van de nagels en nagelomgeving verzorgen. Daarnaast: verwijderen van licht eelt, likdoorns en kloven, en masseren van voeten met crème. Behandelduur tot 45 minuten.

Consult

 • voetbehandeling

  €19,50,-

- Consult -

Heeft u vragen omtrent uw voeten of wilt u ons deskundig advies? Wij voorzien u hier graag van gedurende een consult, waarbij kleine verrichtingen inbegrepen zijn en/of een aanvullende behandeling kan worden voorgeschreven.

Schimmeldiagnostiek

 • specialistische-voetbehandeling

  €25,-*

- Speciale Technieken -

Behandelen van schimmelnagels: dunner fraisen en behandeling met anti-mykosemiddel. Naar wens kan de nagel hierna gerepareerd worden met een speciale geltechniek. Meerdere behandelingen kunnen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Ingroeiende / Nagelreparaties

 • specialistische-voetbehandeling

  €19,50

- Speciale Technieken -

Behandelen van ingroeiende en/of ingegroeide nagels. Plaatsen van nagelbeugels bij ingroeiende nagels, nagelreparatie d.m.v. gel, en/of drukvrij leggen van pijnlocaties. Bij het plaatsen van een nagelbeugel is één controle ingbegrepen.

Orthese klein/groot

 • specialistische-voetbehandeling

  €25,-*

- Speciale Technieken -

Een orthese of teenstukje wordt direct op de voet gemaakt van siliconen. De behandeling wordt uitgevoerd om de voeten te ontlasten van likdoorns tussen de tenen, hamertenen, klauwtenen, likdoornvorming op of onder de tenen en bescherming van de hallux valgus. Om een goede orthese te maken wordt niet alleen de voet van te voren onderzocht, maar is het tevens van belang dat u een aantal paar schoenen meeneemt die u veel draagt. Er is vaak een grote kans op samenhang tussen de klachten en de schoenen. De prijs kan vooraf ingeschat worden en is afhankelijk van de geleverde orthese.

Wratbehandeling

 • specialistische-voetbehandeling

  €19,50

- Speciale Technieken -

Behandeling van aanwezige wratten op bijvoorbeeld de hand of voet. Meerdere behandelingen kunnen noodzakelijk zijn om de wratten volledig te verwijderen.

Voetbehandeling Compleet

 • cosmetische voetbehandeling

  €43,-

- Cosmetisch -

Cosmetische voetbehandeling incl lakken van de nagels, scrub en pakking.

Gellack Depend

 • cosmetische voetbehandeling

  €32,50

- Cosmetisch -

Mooie gellack voor uw nagels! Blijft tot 4 weken mooi en hoeft tussentijds niet bijgewerkt te worden. Ideaal voor de zomermaanden. Keuze uit meer dan 40 kleuren, ook voor handen. De behandeling is inclusief verwijderen van huidige nagellak. Extra versieringen zijn mogelijk voor €2,50 per teen.

Basisbehandeling + Gellack

 • cosmetische voetbehandeling

  €59,50

- Cosmetisch -

Basis voetbehandeling: behandelen van nagels, eelt en likdoorns, uitgebreid met het aanbrengen van gellack.

Voetmassage

 • cosmetische voetbehandeling

  €15,-

- Massage -

Een lekkere voetmassage, te boeken per 15 minuten.